Tad ką daryti toms, kurios nenori iš minios išsiskirti tik dėl aukšto ūgio? Aukštakulnių atsisakymas nėra vienintelis įmanomas būdas pakeisti išvaizdą.

Svarbu žinoti ir tas stiliaus taisykles, kurios yra skirtos žemoms moterims, trokštančioms akimirksniu ūgtelti bent keliais centimetrais.

Tad jei jūs pernelyg nesižavite savo ūgiu, atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus:

- Nevilkėkite vienos spalvos drabužių, pavyzdžiui, juodai nuo galvos iki kojų. Vietoje to rinkitės 2 ar 3 spalvų derinius. Tai gali būti šviesus megztukas ar marškiniai ir tamsiai mėlynos kelnės.

- Atsargiai su dryžiais! Ilgakojėms moterims ir merginoms patartina labiau atkreipti dėmesį į dryžių raštu margintą aprangą. Tai nereiškia, kad turite jų vengti, tačiau jie neturėtų pridaryti jums bėdos. Saugiausias pasirinimas - smulkūs dryžiai, einantys horizontalia linija. Taip dėmesys bus nukreiptas į plotį, ne ilgį.

- Venkite smulkių aksesuarų. Į šį sąrašą įeina mažos rankinės, delninės, auskarai, pakabukai, žiedai, diržai. Laisvai rinkitės maxi dydžio, talpias rankines, kuprines, avalynę masyviu kulnu, ilgus auskarus, didelį ir ryškų koljė ar šaliką. Tas pats principas galioja ir su drabužiais. Nebijokite masyvių ar ilgų paltų, striukių, suknelių.

- Nevenkite sluoksniavimo ir skirtingų drabužių ilgių bei siluetų derinimo. Su vientisa suknele jūs atrodysite kur kas aukštesnė nei su, pavyzdžiui, suknele ir prie jos priderintu maxi švarku ar megztiniu.

- Nevisi raštai yra gerai, o dar geriau būtų visai be jų. Jei nenorite atkreipti bereikalingo dėmesio į save, prisijaukinkite minimalistinį stilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)