Vargu, ar tokie drabužiai gali būti aktualūs ir dėvimi Lietuvoje vyraujančiomis oro sąlygomis bei ganėtinai konservatyviam stiliui, tačiau Vakaruose tai jau nieko nestebina. Dizaineriai jau seniai ant podiumo pristato kolekcijas, kuriose netrūksta apnuoginto kūno.

Bella Hadid


Tačiau pastaruoju metu ši drąsos reikalaujanti tendencija persikelia ir į kasdienybę. Štai žinomos asmenybės tokios, kaip modeliai Bella Hadid, Kendall Jenner, socialinių tinklų žvaigždutė Kim Kardashian nesibodi demonstruoti intymiausių kūno vietų ir nejaučia gėdos dėl savo kūno.

Kendall Jenner

Šio sezono mados naujiena - atidengti krūtine ir pamiršti apatinį trikotažą. Geriausias pasirinkimas tokiu atveju būtų visiškai permatomos palaidinės, derinamos su masyviais kailiniais ar kitais žieminiais rūbais. Kitas variantas - šiek tiek daugiau kūno pridengiančios palaidinės. Tokį drabužį pasirinko modelis K. Jenner, krūtinę pridengdama žvaigždutėmis.

Bella Hadid

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)