Kiek tokia avalynė yra praktiška - spręskite jūs, tačiau viena yra svarbu, tai - išskirtinumas ir dizainas.

Madingiausi batai, kuriuos jau pradėjo avėti ir įžymybės, bus permatomi, pagaminti iš sintetinių medžiagų, ant aukšto kulno, o aulo ilgis kis priklausomai nuo jūsų pačių norų.

Kendall Jenner

Tokią avalynę jau pamėgo garsiosios Kardashian klano atstovės Kim ir Kendall. Jų pavyzdžiu pasekė ir modelis Gigi Hadid bei atlikėja Rihanna.

Tiesa, tokia avalynė nevisada pasižymi funkcionalumu, priklausomai nuo metų laiko ir oro sąlygų. Ko gero, norėdamos avėti tokius batus, mes turėsime gerokai palaukti tam skirto meto ir šilumos. Taipogi turėtume atkreipti dėmesį į tai, kokias kojines ar pėdkelnes ketiname dėvėti.

Kendall Jenner

Pamirškite raštuotas ir spalvotas! Vietoje jų rinkitės artimas jūsų kūno odos atspalviui arba smulkias tinklines. Jeigu abejojate tokiu pasirinkimu, geriausias variantas - basomis.

Kim Kardashian

Tuo tarpu, prie kokių drabužių derinsite šiuos batus, nėra taip svarbu. Klaidos nepadarysite. Tai gali būti ir paprasti kasdieniai džinsai, ir suknelė. Svarbiausia, kad nedėvėtumėte siaurų džinsų ar trumpų kojinaičių, kurios būtų sukištos į batus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)