Tokias kelnes galima dėvėti net ir tada, kai už lango yra apniukę, o oras nebūtinai lepina pliusine temperatūra. Kiulotės yra puikus pasirinkimas, jeigu jums pabodo įprastos klasikinės kelnės ar džinsai, bet kartu yra svarbus stilius, gera išvaizda bei patogumas.

Jeigu manote, kad trumpos ir plačios kelnės geriausiai tinka tik toms moterims, kurios pasižymi aukštu ūgiu ir liekna figūra - jūs klystate. Taip, galbūt jos lengviau ir nerūpestingiau gali tokias kelnes priderinti prie bet kokio kito rūbo, bet nenusiminkite, kadangi tokia galimybė yra ir jums.
Tam, kad optiškai prailgintumėte kojas, prie kiuločių vilkėkite tokios pačios spalvos ar panašaus atspalvio batus. Tokiu būdu sukursite vientisumą ir darną, o jūsų ūgis neatrodys per mažas. Žinoma, labiausiai rekomenduojama avėti aukštakulnius, tačiau kasdienai tinka ir ilgaauliai, kurie dailiai priglustų prie jūsų kojų.

Kalbant apie drabužius, tinkamus derinti prie kiuločių, vertėtų atkreipti dėmesį į ilgį ir siluetą. Jie neturėtų būti nei per trumpi, nei per ilgi. Puikiai tiks balti klasikiniai marškiniai, dėvimi virš kelnių, įliemenuotas švarkas arba prie kūno prigludęs megztukas. Pamirškite tunikas, oversized tipo palaidines ar palapines primenančius megztinius. Jeigu norisi kiek ilgesnio silueto rūbo, rinkitės įstrižo kirpimo palaidinę, kuonet jo priekis būtų kiek trumpesnis, bet siektų kelnių juosmenį, o galas užsibaigtų ties sėdmenimis.

Jeigu negalite skirtis su sportinio tipo avalyne, tuomet rinkitės ilgesnes kiulotes, kurios būtų šiek tiek virš kulkšnių. Jūsų sportbačiai gali būti ir su nedidele platforma. Prie sportinio, bet elegantiško įvaizdžio derės marškinėliai, su taip visdar madingu grafiniu piešiniu ar užrašu, sportinis džemperis arba odinis švarkelis.

Norite avėti beaulius ar žemaaulius batus žiemą, tuomet vertėtų atkreipti dėmesį į kojas. Nesirinkite storų, keliasdešimties denų pėdkelnių, tobulai spalviškai priderintų prie kiuločių. Vietoje to, geriausias ir paprasčiausias būdas - kūno spalvos, bet būtinai jūsų odos atspalvį atitinkančios pėdkelnės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)