Nebijokite eksperimentuoti su raštais

Nebūtina stengtis idealiai atitaikyti, kad langeliai derėtų prie langelių, o dryžiai prie dryžių. Psichologas Curtas Grey'us nustatė, kad žmonės pozityviau reaguoja į „gyvas“ kombinacijas, pavyzdžiui, „agurkų“ (peislio ornamento) raštą su langeliais arba gėlėtą raštą su dryžiais.

Josephine, the off the shoulder #maxi #silk #dress #paisleyprint #fallfashion #ootd #instastyle #boho #minimalism

A photo posted by Cosette (@cosetteclothing) on Dec 15, 2016 at 8:24pm PST

Vilkėkite geltoną

Šių metų vasaros trendas! Galbūt geltona neužtikrins, kad jūsų kojos atrodys idealiai, tačiau ši spalva suteiks pasitikėjimo savimi, o kitiems – gyvenimo džiaugsmo įspūdį, ir šiek tiek padažnins pulsą. Taigi, aplinkiniai jums simpatizuos, o tai reiškia, kad nepastebės kelių papildomų centimetrų ant sėdmenų.

Ištiesinkite pečius

Plati pečių linija kompensuoja plačius klubus, taigi, jei turite Beyonce tipo klubus, tačiau dėl jų kompleksuojate, apsirenkite švarką su „petukais“, tuomet liemuo vizualiai atrodys lieknesnis ir į sėdmenis niekas nebekreips dėmesio.

Pamilkite vieną spalvą

Jeigu jūsų svajonė – atrodyti tarsi Coliukei, pasirinkite vieną spalvą. Geriausia – tamsius atspalvius, tačiau nebūtina nusitaikyti būtent į juodą. Tam puikiai tiks ir tamsiais mėlyna, pilka, chaki spalvos.

Praveskite įstrižą liniją

Seniai žinoma tiesa – vertikalios linijos lieknina, o horizontalios – gali jūsų figūrą storinti. O štai įstrižos linijos išryškins tas kūno dalis, į kurias norite atkreipti dėmesį. Taigi, jūsų figūra – jūsų rankose.