Ji gimė dar 1928 m., skaičiuoja 88-us metus ir daro tai, ką nori. Amerikietė močiutė Baddie Winkle tikrai negali skųstis nuobodžia senatve.

„Nesijaučiu sena. Niekada nesirengiau kaip senyvo amžiaus moteris. Man visad patraukliau atrodė stilingi ir jaunatviški drabužiai“, – teigė B. Winkle.

spent the day with @urbandecaycosmetics and @adamrindy 💦💘🌭

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on Dec 22, 2016 at 10:40am PST

Kodėl ji staiga nusprendė rengtis tokius drbužius, kurių galbūt net ir nekiekviena dvidešimtmetė išdrįstų apsivilkti? B. Winkle prasitaria, kad ilgą laiką jos gyvenimas buvo pripildytas skaudžių išgyvenimų ir netekčių. Ankstyvuosiuose santuokos metuose anapilin išėjo jos vyras, vėliau nuo sunkios ligos mirė ir jos sūnus. Sielvartas jos neapleido daug metų iki vieno įvykio, kuris akimirksniu pakeitė amerikietės gyvenimą.

👅👄💦 @hayleyelsaesser

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on Dec 16, 2016 at 12:43pm PST

Viešėdama savo pronūkės namuose, kol merginos nebuvo, B. Winkle nusprendė pasimatuoti keletą merginos drabužių ir taip pralinksminti anūkę. Būtent jos anūkė ir nufotografavo B. Winkle, o nuotrauka pasidalino socialiniame tinkle Twitter. Ji sukėlė tikrą sensaciją vos per vieną vakarą.

Nuo to laiko B. Winkle nenustoja stebinti aplinkinių ne tik drąsiu aprangos stiliumi, bet ir akibrokštais. Štai savo Instagram paskyroje ji yra pasirašiusi: „Stealing yo man since 1928“ (liet. Nuviliojusi tavo vyrą nuo 1928 m.). Ir tai dar neviskas. Močiutė mielai dėvi marškinėlius išmargintus dviprasmiškais užrašais, įsispraudžia į latekso suknelę (kaip Kim Kardashian), dėvi mini sijonus ir teigia, kad reikėtų įteisinti medicininės marihuanos legalizavią.

LA Vibez

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on May 10, 2016 at 4:38pm PDT

Galite sukioti pirštą prie smilkinio ir sakyti, kad šiai senolei neviskas gerai, tačiau B. Winkle džiaugiasi radikaliai pasikeitusiu gyvenimu. Moters Instagram paskyrą seka daugiau nei 2 milijonai žmonių, ji drąsiai daro tai, kas jai patinka, net jei tai kai kam atrodys keistai. B. Winkle žavisi net įžimybės tokios, kaip Rihanna, Miley Cyrus ar aktorė Christina Ricci. Vietoje to, kad kaip kitos bendraamžės laiką leistų priešais televizorių, močiutė žingsniuoja MTV muzikos apdovanojimų raudonuoju kilimu bei dalina interviu garsiems mados leidiniams. Tad kas nenorėtų atsidurti jos vietoje?

@fashionnova

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on Jan 9, 2017 at 1:40pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)