1. Lūpų blizgis

Pamirškite matinius lūpų dažus ar bent trumpam juos atidėkite į šalį. Ateinančiais metais bus madingas blizgesys. Tačiau populiariausiu variantu taps natūralūs atspalviai, o ne sintetiniai. Sveikai spindinčios putlios lūpos - 2017 m. favoritas.

2. Gaivumas

Panašu, kad veido kontūravimas išeina iš mados ir kuriam laikui tikrai nesugrįš. Tendencijų viršūnėje - natūralus grožis. Sveika ir nepriekaištingai prižiūrėta oda - „must have“ akcentas. Žinoma, tokį efektą nėra lengva pasiekti, ypatingai jei negalite pasigirti skaisčia ir švaria oda. Tačiau verta ateinantiems metams į pirkinių sąrašą įsirašyti ir kokybiškas veido odos priežiūros priemones.

3. Išraiškingos lūpos

Blizgios, metalo atspalvio, ryškios ar net trijų dimensijų! Lūpų blizgis madingiausias, tačiau šalia jo prie madingiausiųjų sąrašo atsiduria ir įvairūs lūpų dažai, turintys „priemaišų“, su blizgučiais ar kitais panašiais dekoratyviais elementais. Tad jeigu galvojate apie pilnas putlias lūpas - trijų dimensijų lūpų dažai yra kaip tik jums.

Glitter and stripes are oh-so-nice. #FendiSS17 #regram via @weadorecamille

A photo posted by Fendi (@fendi) on Sep 30, 2016 at 12:11pm PDT

4. Tiesi antakių linija

Pasirodo ilgą laiką madingais buvę žuvėdros sparno formos antakiai praranda savo poziciją grožio pasaulyje. O vietą užleidžia tiesiems, kiek berniukiškiems antakiams. Svarbiausia, kad jie būtų natūralūs, o ne dailinami grožio salone.

Spanish Vogue October issue shot by @miguelreveriego @voguespain

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on Sep 14, 2016 at 9:01am PDT

5. Juodas akių apvadas

Ir ne tik katės akys. Madingas visų akių apvedimas. Žinoma, toks makiažas labiausiai tiks toms, kurios gali pasigirti didelėmis ir išraiškingomis akimis, kadangi aplink akis esantis juodas apvadas jas optiškai siaurina.

6. Viena spalva

Dažykite akis ir lūpas viena pasirinkta spalva. Jeigu pasirinkote raudoną, tai ja kartu paryškinkite akis bei lūpas. Tos pačios spalvos dažai gali turėti kelis skirtingus atspalvius, tad nebijokite jų panaudoti vienu metu. Lūpos gali būti kiek tamsesnės, tuo tarpu akių sritis - šviesesnė.

7. Rožinė

Ateinančių metų tendencijoje yra rožinė. Ji dominuoja tiek drabužiuose, tiek makiaže. Galima sakyti, kad 80-ieji gryžo su trenksmu! Jeigu jūsų makiažas yra rožinis, žiūrėkite, kad jūsų apranga būtų kitokios spalvos.

#KristenStewart #cannes #personalshopper #love💙💚💜

A photo posted by Un caffè tra amiche (@uncaffetraamiche) on Dec 28, 2016 at 2:54pm PST

8. Blizgus akių apvadas

Kartkartėmis leiskite sau į šalį padėti juodą akių apvadą, o vietoje jo pasirinkite blizgų ar vinilinį. Ši tendencija labiau tinkama kalbant apie vakarinį įvaizdį. Sunkus makiažas aplink jūsų akis puikiai sudarys kontrasto principą, jei likusios veido dalies neryškinsite papildoma kosmetika.

Extreme black liner vs gold colorblock: the 2 looks of the #diorcouture show. @diormakeup

A photo posted by Dior Official (@dior) on Jul 10, 2016 at 11:06am PDT

9. Metalas

Metalo spindesys nuo rūbų paviršių pamažu išnyksta ir persikelia ant veido. Auksu, variu, o gal sidabru spindinčios lūpos taps bene svarbiausiu 2017 m. įvaizdžio dalimi, kurią jau galite drąsiai taikyti Naujųjų metų vakarėliui. Sidabras labiausiai tiks baltaveidėms, o auksas ir varis toms, kurių oda yra šiltesnio atspalvio.

10. Bordo

Burgundiškas arba bordo atspalvis užvaldo kaip ir rožinė. Tačiau kalbant apie šį atspalvį, verta įsidėmėti, kad juo dažysime tik lūpas. Tokie lūpų dažai taps alternatyva ryškiai raudonai. Tamsiausias bordo atspalvis tiks vakarui, o kiek šviesesnis ar net sumaišytas su kita spalva - dienai.

FW16 Runway Details (jewelry now available on Rodarte.net)! #rodarte ✨

A photo posted by RODARTE (@rodarte) on Nov 11, 2016 at 7:36pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)