1. Įsigykite drabužius, kurie puikiai priglustų prie jūsų kūno. Tai galioja visų tipų figūroms, tereikia gerai žinoti savo kūno proporcijas. Nepirkite tų drabužių, kurie nepabrėžia liemens ar neskaido silueto į keletą dalių. Nepriekaištingai sukirpta suknelė ar švarkelis atrodys lyg vienetinis, pagal užsakymą sukurtas rūbas.

2. Regis, tai - įprastas kasdienis procesas, tačiau jis daro stebuklus. Atidžiai prižiūrėkite savo drabužių išvaizdą, kad jie visada būtų nepriekaištingai išlyginti. Dailiai krentanti medžiaga garderobą pavers ne tik tvarkingu, bet ir vizualiai pakeičia paties rūbo audinį.

3. Aksesuarai - greičiausias ir lengviausias būdas ne tik atnaujinti savo atsibodusį garderobą, bet ir akimirksniu paversti jį prabangesniu. Galite rinktis bet kokius: paskutinės mados, rankų darbo, juvelyrikos dirbinius ar atitinkančius jūsų individualų stilių - visgi geriausias pasirinkimas būtų auksiniai ar aukso atspalvį ir žvilgesį imituojantys papuošalai. Tačiau žiūrėkite, kad jie nebūtų maišomi su dirbtiniais žėrinčiais akmenukais ar sidabro spalvos detalėmis. Tai atrodys pigiai nei prabangiai. Geriausia atkreipti dėmesį į minimalistinio stiliaus aksesuarus, kadangi jie tiks bet kokia proga ir prie bet kokio stiliaus.

4. Drąsa rengtis ir derinti skirtingų spalvų drabužius yra sveikintinas žingsnis, kadangi suvaldyti maksimalistinį stilių nėra paprasta. Visgi jūsų apranga atrodys geriau ir brangiau, jei ji bus vienspalvė. Neapsiribokite vien tik juoda. Variantų gali būti visokių: balta, mėlyna, pilka, bordo... Svarbiausia ją derinti su natūraliu jūsų kūno atspalviu (šilto ar šalto tono oda) bei nepamiršti skirtingų vienos spalvos atspalvių.
5. Kadangi aksesuarai yra nemažiau svarbi detalė, galinti keisti jūsų įvaizdį, svarbu juos tinkamai prižiūrėti. Rūpintis turėtumėte ne tik papuošalais, bet ir rankinėmis bei avalyne. Spindinčios odos rankinė atrodys it naujai pirkta, nors ją galbūt nešiojate jau ne vienerius metus.

6. Jūsų garderobą gali sudaryti visai paprasti drabužiai. Tačiau atrodysite ypatingai, jeigu jūsų plaukai turės specialų kirpimą arba šukuoseną, o veido bruožus subtiliai paryškins profesionalus makiažas. Taip nukreipsite dėmesį nuo aprangos į veido sritį.

7. Pasisiūkite ar įsigykite gerą, profesionaliai sukirptą švarkelį. Geriausias variantas - vienspalvis, klasikinio stiliaus. Rinkitės įdomesnio kirpimo, tačiau su subtiliomis detalėmis, kad jų būtų ne per daug. Turint tokį vieną „budintį“ drabužį, be problemų papuošite kasdienę aprangą, ypač jei po darbo ketinate skubėti į vakarėlį ar kitą svarbesnį renginį.

8. Aukštakulniai keičia ne tik jūsų laikyseną ir eiseną. Tokia avalynė akimirksniu pakeis ir bendrą jūsų įvaizdį. Galite vilkėti džinsus ir megztuką, tačiau pakeitus lygiapadę avalynę į elegantiškus aukštakulnius, pasikeis ir jūsų apranga.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)