RYŠKIOS SPALVOS

Nesvarbu, kad nauji metai, o su jais ir naujos tendencijos prasideda žiemos sezonu. Tačiau, panašu, kad ryškios spalvos karaliaus ištisus metus. Korporacija „Pantone“ metų spalva išrinko žalią, o jūs galite drąsiai rinktis ne tik šią, bet ir kitas spalvas.

Mados namų „Balenciaga“ modelis

ROŽINIAI ATSPALVIAI

Vis dar išlieka madingi. Mados namai nuo „Valentino“, „Balenciaga“ iki „Chanel“ ir „Gucci“ pristatė skirtingų rožinių atspalvių drabužius. O atspalviai varijuoja nuo sodrios burokėlių iki subtilios rožinės, artimos baltai spalvai. Visi atspalviai madingi, tad galite rinktis jums labiausiai patikusį.

When feminine silhouettes and the finest fabrics combine, magic happens. #SpringSummer2017

A photo posted by Valentino (@maisonvalentino) on Oct 12, 2016 at 11:35am PDT

Mados namų „Valentino“ kolekcijos modeliai


IŠDIDINTI PEČIAI

Netikėtai sugrįžę 80-ieji ir disko stiliaus era, išliks ir ateinančiais metais. Viena ryškiausių tendencijų - akcentuoti pečiai. Jie gali būti užaštrinti, rankovių viršus užsibaigti užapvalinimu ar išdidinti sumažinus rūbo atvartus. Svarbiausia, kad jie dominuotų jūsų drabužyje ar tai būtų suknelė, ar švarkas.

Mados namų „Rodarte“ modelis


SPORTAS
Sportinis stilius visuomet išlieka aktualiu. Tačiau, ką daryti, jei norite ne tik jaustis gerai, bet ir gražiai atrodyti? Dar 2016 m. populiariu tapęs „athleisure“ stilius savo pozicijos neapleis ir naujais metais. Maišykite tarpusavyje sportinio ir elegantiško stiliaus drabužius, kaip tą ant podiumo daro dizaineriai. Rinkitės klasikinius švarkelius kartu su ryškiaspalvėmis siauromis kelnėmis ar sportiniais bateliais. Nebijokite derinti, regis, tarpusavyje nesuderinamus stilius.
Mados namų „Courreges“ modeliai


UNIVERSALUS PASIRINKIMAS
Vadinkite tai, kaip norite: „Safari“, utilitariniu ar kitokiu stiliumi. Tačiau kaip ir ryškios spalvos, taip ir chaki arba smėlio spalva bus madinga nepaisant sezonų kaitos. Madingi sunkių audinių modeliai, taip vadinamos kargo kelnės, švarkai, sujuosiami diržais.

Dizainerės Stella McCartney kolekcijos modeliai

DRYŽUOTA
Madingi stambūs, juodos ir baltos spalvų deriniai, taipogi baltos ir mėlynos. Geriausias variantas - vertikalūs dryžiai, kurie optiškai išilgins ir lieknins jūsų kūno proporcijas. Galite rinktis kelnes, sijoną arba vientisą kostiumėlį, kaip tokį variantą ir siūlo „Balmain“ mados namai.

Mados namų „Balmain“ modelis


KASPINAI

Viena romantiškiausių ir žaviausių aksesuarų detalių sugrįžta į madą. Dar šiais, jau besibaigiančiais metais kaspinai dominavo kaip plaukų papuošalas, o stilistai siūlė jais rišti kasas, tai ateinančiais 2017 m. jie persikels ant drabužių. Kuo didesnis kaspinas, tuo geriau! O jie nuguls tiek krūtinės, tiek nugaros srityje. Tai gali būti vintažinio stiliaus šilko palaidinukė, žavi trumputė, o gal hipiška ilga suknelė arba kelnės, sujuostos kaspinu-diržu.


Mados namų „Erdem“
modelis


IŠSKIRTINIAI MARŠKINIAI

Bent trumpam į šalį atidėkite įprastus klasikinius baltus marškinius. Ateinančiais metais dominuos originalumas! Jie gali būti sujuosiami, netaisyklingų ir išdidintų proporcijų (pavyzdžiui, per ilgų rankovių), nelygiai sukirpti, dekoruoti netikėtomis detalėmis.

#monseprefall17

A photo posted by MONSE (@monsemaison) on Dec 8, 2016 at 11:51am PST

Mados namų „Monse“ marškiniai

" LES SANTONS DE PROVENCE " SUMMER 2017 #JACQUEMUS

A photo posted by SIMON PORTE JACQUEMUS (@jacquemus) on Sep 29, 2016 at 7:05am PDT

Mados namų „Jacquemus“ modelis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją