Na, o žiemos šalčiams atėjus į Lietuvą, moterys tuoj pat suskubo iš savo spintų traukti prašmatniausius ir įmantriausius apdarus.

Kaip tik trečiadienio vakarą į sostinės centre esantį „Nijolės“ kailių saloną rinkosi turtingos ponios. Vos tik pravėrus parduotuvės duris, klientus aptarnaujantis personalas akimirksniu pasirūpindavo viešniomis, padėdavo joms nusirengti, pakabindavo jų paltus.

Būtent čia 25-ąjį jubiliejų švenčiantis butikas ypatingo vakaro metu pristatė naujausią kailių kolekciją.

Žiemos mados tendencijomis susidomėjusios moterys į renginį atvyko pasipuošusios lapės ar audinės kailiais, atrodė prabangiai ir nepriekaištingai.

Ponios rinkosi įvairiausius kailinių derinius: vienos kūną apgaubė kailiniais paltais ar švarkeliais, kitos kailį rinkosi kaip stiliaus akcentą ar detalę – apykaklę ar suknelės rankogalius.

Atrodo, kad šios damos pačios galėjo lipti ant podiumo ir surengti dar vienos kolekcijos pristatymą. Moterys vilkėjo to paties salono apdarais arba dabinosi mados guru Juozo Statkevičiaus kurtais drabužiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)