Pastarasis aprangos derinys puikiai tiks tiek bet kokiu žiemos oru, tiek įvairaus figūros tipo moterims.

Į ką vertėtų atkreipti dėmesį ir ką įsigyti?

Šis derinys yra patogus tuo, kad galima keisti drabužius tarpusavyje ir kaskart sukurti vis kitus derinius. Tačiau pirmiausia reikėtų įsigyti tris bazinius rūbus:

Pūsto silueto paltas


Mango, gamintojų nuotr.

Dekonstruoti džinsai


Bershka, gamintojų nuotr.

Aulinukai stambiu kulnu


H&M, gamintojų nuotr.

Į šiuos 3 daiktus labiausiai verta investuoti, kadangi jie galės tarnauti nevieną sezoną. Kitus derančius drabužius galima keisti dažniau ir mažiau investuoti.

Paltų spalvos dominuoja nuo tradicinės juodos, baltos iki ryškiausių atspalvių. Ar jis bus su gobtuvu, ar be - jūsų pasirinkimas. Tačiau viena yra privaloma toms, kurios seka madą - maxi ilgis ir dydis.

Tuo tarpu kalbant apie džinsus, žiemos sezoną madingiausiais visdar išlieka taip vadinami dekonstruotieji. Būtinas akcentas - jie neturi siekti kulkšnių ir atrodyti tarytum sudaigstyti iš skirtingų atspalvių džinso.

Kad toks džinsų modelis atrodytų stilingai, geriausiu avalynės variantu tampa aulinukai aukštesniu kulnu. Kadangi jų kulno aukštis neturėtų būti aukštas, tokie batai tiks ir kasdienai. Ji gali būti įvairiausių spalvų (juoda, ruda, pilka, madinga balta ar ryškiai raudona) arba skirtingų raštų (gyvatės, krokodilo odos imitacijos, marginta augaliniu raštu).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)