1. TARTANAS

Šį sezoną bus madingi drabužiai iš tartano (languotas vilnos audinys). Tai gali būti klasikinė eilutė (visas kostiumas) ar tik viena jo dalis. Galite rinktis langučiais margintą švarką ir jį priderinti prie panašaus atspalvio, bet neraštuotų siaurų kelnių.

(„Brioni“, „Gucci“)

2. AUKŠTAS LIEMUO

Žiemos sezoną aukšto juosmens kelnės bus madingos ne tik moterų garderobe. Skirtumas tik tas, kad toks modelis dominuos klasikinio stiliaus, o ne laisvalaikio aprangoje, Regis, sugrįžta penktasis dešimtmetis!

(„Corneliani“, „E. Tautz“, „Giorgio Armani“)

3. DENDIZMAS

Tarp elegantiško ir valiūkiško įvaizdžio. Šį kartą pastaroji tendencija yra kiek santūresnė ir žaidžiakalsikiniais siluetais, juos pabrėždama arba įdomesnėmis detalėmis (kailinės apykaklės, aksesuarai), arba ryškiomis spalvomis - nuo sodrios violetinės, raudonos iki rožinių tonų!

(„Moschino“, „Dries van Noten“, „Gucci“)

4. RYTŲ VĖJAI

Nuo tradicinio japonų ar kinų meno, istorinių kostiumų, jų siluetų ir raštų iki šiuolaikinės Azijos kultūros atspindžių ir interpretacijų. Norintiems į savo garderobą įsileisti rytietiškų vėjų, teks prisiminti gausybę raštų ir ryškiausius atspalvius.

(„Alexander McQueen“)

5. BOMBER IŠLIEKA

Bomber tipo švarkai ir striukės, regis, praranda sezoniškumą. Jo nepakeičia tendencijų ir metų laikų kaita. Galite jį mėgti ar nekęsti, tačiau šis rūbas tapo nepamainomu ne tik kasdienybėje, bet ir svarbesnėmis progomis. O jų variacijos įvairiausios: vienspalviai, marginti raštais, netgi augaliniais motyvais, frazėmis - rinkitės, kuris labiausiai patinka.

(„Burberry“, „Gucci“, „Burberry“)

6. VESTERNAS
Įkvėpta vesterno filmų ir pasakojimų apie laukinių vakarų gyvenimą bei kaubojus, ši tendencija atsiduria tarp populiariausių. Nereikia aklai kopijuoti viso kaubojiško stiliaus kostiumo, tačiau viena kita detalė ar akcentas pagyvins ir suteiks originalumo jūsų žieminei aprangai.




Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)