Dar prieš keletą sezonų garsiausi mados namai vieni po kitų ėmėsi dienos švieson traukti apatinius drabužius. Ant suknelių, palaidinių ar marškinių atsidūrė liemenėlės, korsetai ar braletės. Iš pradžių tokia idėja buvo nušvilpta, o šį sezoną akimirksniu išpopuliarėjo.

Vida Press nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Daugybė mados ikonų savo Instagram paskyrose talpina būtent tokių derinių nuotraukas. Ant marškinių ar megztinių vilkimos korseto tipo palaidinės, sakytum, naujas mados hitas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Viena pirmųjų tokią tendenciją pademonstravo garsioji Kim Kardashian. Jos pamėgtas derinys - ant džemperio segimas korsetas - kaipmat atsidūrė dėmesio centre. Tiesa, daugelis tokį ansamblį smerkė, neva idėja atrodo nei šiaip, nei taip, išryškina ir taip akis badančius Kim apvalumus. Nors K. Kardashian šis derinys neprilipo, liaunutės madistės jį akimirksniu prisitaikė. Šiandien ant megztinių segėti korsetus ir vilkėti mažutes palaidines yra be proto madinga!

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)