Galima pamanyti, kad džinsų gamintojams visai nėra reikalo siūlyti galimybę sulopyti netyčia suplyšusius ar nudilusius senus džinsus, tačiau šis progresyvus prekės ženklas tai paneigia.

„Idėja kilo iš poreikio ir mūsų požiūrio į patį drabužį. Kiekvienas turime bent po vieną porą tokių džinsų, kurių nesinori išmesti. Rankos tiesiog nekyla. Jie gali būti ir apsitrynę, galbūt – kažkur įplyšę. Ieškodami būdų, kaip prikelti drabužį antram gyvenimui ir juo džiaugtis dar ilgai, suradome išeitį, kuri ne tik sutvarkys skyles, bet ir suteiks individualų stilių. Kalbu apie ženkliukus ir specialius lopus, kuriuos pasiūlysime savo klientams. Drabužiai, o ypač džinsiniai, turi būti funkcionalūs, atspindėti žmogaus būdą ir tarnauti jam ilgai“, - apie pačią idėją pasakojo „Pando“ įkūrėjas Marius Bieliauskas.

Siuvimo mašina naujojoje parduotuvėje atsidurs jau kitą savaitę ir kiekvienas užsukęs galės pasinaudoti šia paslauga. Visiems „Pando“ gaminiams paslauga bus nemokama. Prekės ženklo įkūrėjas žada didelį ženkliukų bei lopų pasirinkimą, kad kiekvienas klientas turėtų galimybę susikurti individualiai atrodančius džinsus.

Kaip teigiama pranešime, prekės ženklą „Pando“ drąsiai galima vadinti džinsų gamybos meistrais. Per penkerius metus, pasitelkdami naujausias džinsų apdirbimo technologijas, „Pando“ tapo ne tik vienu sėkmingiausių prekės ženklų Letuvoje, bet ir vykdo eksportą į Europą bei JAV. Užsienyje ypač palankiai vertinama „Pando Moto“ džinsų linija, skirta motociklininkams, ją nuėmus apsaugas patogu dėvėti ir kasdien.

„Kuriame atsakingą madą. Siuvimo mašiną pastatysime tam, kad nereiktų atsisakyti gerų daiktų ir be reikalo pirkti naujų kelnių. Norisi, kad dominuotų tvarumas ir kokybė, savo veiksmais būtent to ir siekiame“, – šypsojosi įkūrėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)