DELFI Stiliaus kanalas kviečia portalo skaitytojus atsidaryti savo spintas, išsirinkti geriausius ir mylimiausius drabužius bei aksesuarus. Susikurkite stilingiausią derinį, pasidarykite asmenukę, o jūsų rudeninius įvaizdžius įvertins Stiliaus ambasadorė ir stilistė Agnė Gilytė:

„Tavo spintoje turbūt kalnai gražių drabužių, kurie kasryt gula į tau puikiai tinkančius derinius. Neabejoju, kad būna dienų, kai žiūri į spintą ir nežinai, nuo ko pradėti, ką su kuo vilktis. Svarstant apie tai, man gimė mintis: dalinkimės savo gražiausiais deriniais, kurie tą dieną, kai atrodo, kad neturi, ko apsirengti, įkvėps kitus.“

Tris stilingiausius laimėtojus rinks ne tik A. Gilytė, bet ir jūs. Tad kviečiame išreikšti savo nuomonę, balsuojant už geriausius rudens aprangos derinius!

Nugalėtojai bus apdovanoti „MemberShop“/„New Mood“ dovanų kuponais:

I vieta – 200 Eur
II vieta – 100 Eur
III vieta – 50 Eur

Internetinėje parduotuvėje „New Mood“ rasite naujausias drabužių ir avalynės kolekcijas, sukurtas ne tik naujų augančių, bet ir pripažinimą pelniusių prekinių ženklų tokių, kaip „Armani“, „Adidas by Rita Ora“, „Anthony Miles“, „Furla“, „Geox“, „Hilfiger Denim“ ar „Pierre Cardin“. Taipogi „New Mood“ suteikia galimybę gauti stilisto konsultaciją bei čia apsilankius rasti drabužių bei avalynės derinimo pavyzdžių, sukurtų profesionalių stilistų.

Nuotraukas siųskite iki spalio 31 d. adresu: stilius@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)