„Kaskart matant plazdančią mūsų nepriklausomos valstybės vėliavą apima pasididžiavimo jausmas. Kiekvienas prisidėkime, kad mūsų valstybė būtų matoma, girdima ir gerbiama. Su švente, Lietuva!“ – sveikino biatlonininkas Vytautas Strolia.

Šventės išvakarėse Lietuvos biatlono rinktinė – Tomas Kaukėnas, V. Strolia, Karolis Dombrovskis ir Linas Banys – galingai baigė Pekino žiemos olimpines žaidynes. Lietuvos kvartetas iškovojo istorinę, 14 vietą vyrų biatlono estafetės 4×7,5 km varžybose.

„Man didžiulė garbė atstovauti Lietuvai. Su vasario 16-ąja!“ – sveikino slidininkas Modestas Vaičiulis. Jis kartu su kitais mūsų šalies slidininkais trečiadienį lauks tautiečių palaikymo komandinio sprinto klasikiniu stiliumi varžybose. Tai – paskutinysis Lietuvių startas žiemos olimpinėse žaidynėse.

„Atstovauti Lietuvai man didelė garbė ir džiaugsmas. Vilniuje gimiau ir užaugau, esu lietuvis, todėl noriu pasiekti aukštus rezultatus Lietuvai. Parodyti, kad ir Lietuvos kalnų slidininkai moka greitai slidinėti, nors kalnų ir neturime“, – kalbėjo kalnų slidininkas, jau dvyliką metų Šveicarijoje gyvenantis Andrejus Drukarovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją