B grupės rungtynėse titulą ginantys rusai minimaliu skirtumu 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) palaužė nuožmų šveicarų pasipriešinimą.

Varžovų gynybos ROC rinktinei pačiai atrakinti taip ir nepavyko: vienintelį mačo įvartį likus žaisti vos 3 sek. iki pirmo kėlinio pabaigos į savo vartus apmaudžiai įsimušė Enzo Corvi.

Su pralaimėjimu Šveicarija susitaikyti nenorėjo ir sukūrė ne vieną pavojingą progą, bet ROC vartininkas Ivanas Fedotovas atrėmė visus 33 oponentų metimus.

Antrame kėlinyje tarp priešininkų žaidėjų buvo kilęs susistumdymas, vis dėlto į rimtesnes muštynes jis neperaugo.

Pekino olimpinių žaidynių vyrų ledo ritulio turnyras: ROC - Šveicarija

Žaidynėse, kuriose nebus Šiaurės Amerikos Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL) rungtyniaujančių žvaigždžių, būtent ROC komanda, sudaryta iš antros pagal pajėgumą planetoje Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) žaidėjų, laikoma pagrindine pretendente į aukso medalius.

Kitose trečiadienio B grupės rungtynėse Čekija netikėtai nusileido Danijai 1:2 (0:2, 1:0, 0:0).

A grupėje varžysis Kanada, JAV, Vokietija ir Kinija, C grupėje kovos Suomija, Švedija, Latvija bei Slovakija.

Tiesiogiai į ketvirtfinalius pateks grupių nugalėtojai, likusios ekipos bus suskirstytos į poras ir grumsis papildomame atkrintamųjų varžybų etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)