Ledo ritulio A grupės rungtynių tarp JAV ir Kanados antrame kėlinyje amerikietė Amanda Kessel netyčia lazda užsimojusi sudavė teisėjai Ciannai Lieffers per veidą.

27 metų moteris susiėmė už veido, kuris tuoj pasruvo krauju. C. Lieffers atsivėrusią žaizdą virš lūpos prispaudė rankšluosčiu ir patraukė į rūbinę. Ten medikai žaizdą „sukabino“ siūlais ir uždėjo pleistrą.

Netrukus ji galėjo grįžti ant ledo ir pratęsti savo darbą.

Po rungtynių A. Kessel kalbėjo, kad teisėjai lazda pataikė netyčia: „Man labai gaila. Nelabai net supratau, kaip tai nutiko. Man to dar nebuvo niekada nutikę.“

JAV rinktinė pralaimėjo rungtynes 2:4, tačiau tikimasi, kad amerikietės su Kanada atsiskaityti galės kitą kartą – jau didžiajame finale.

Pasibaigus grupių etapui paaiškėjo, jog ketvirtfinalyje prieš JAV stos čekės, o kanadietės susirems su Švedija. Kitas poras sudarys Suomija ir Japonija bei Rusijos olimpinio komiteto (ROC) komanda ir Šveicarija.

Ketvirtfinaliai bus žaidžiami penktadienį ir šeštadienį.

Prieš ketverius metus Pjongčango olimpinėse žaidynėse JAV moterų ledo ritulio rinktinė laimėjo aukso medalius, o kanadietėms atiteko olimpinis sidabras.

Cianna Lieffers
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)