Australai pranoko olimpiados debiutantus slovėnus rezultatu 107:93 (20:19, 33:26, 25:22, 29:26), pasiūlydami Europos čempionams dar palaukti savo šlovės valandos olimpinėje arenoje.

P. Millsas buvo nesulaikomas nuo pat pirmų minučių ir suvertė net 42 taškus, išdalino 9 rezultatyvius perdavimus ir po finalinės sirenos nebesuvaldė džiaugsmo ašarų. 32-ejų krepšininkas iš viso šeštadienį užsitarnavo 35 naudingumo balus.

Po laimėto mūšio bronzinis herojus P. Millsas prisiminė savo bendražygį Joe Inglesą.

„Aš tiesiog bandžiau viską atiduoti aikštėje, visas jėgas palikti ant parketo, juk būtų klaida galvoti, jog prieš šį mačą neturime pakankamai jėgų ar mūsų kuro bakas tuščias.

Tu tiesiog žinai, jog turi savo viduje giliau atrasti tuos dalykus, padedančius tapti geresne komanda. Ir mes visi kartu tą padarėme.

Ypatingai šis vyrukas man iš dešinės. Mes tiek daug kartu patyrėme ir aikštėje, ir už jos ribų. Tai pagaliau atsipirko“, – džiaugėsi P. Millsas, pabrėžęs, kaip nepaprasta laimėti medalį kartu su ilgamečiu kompanjonu Joe Inglesu.

„Bet mes dar nebaigėme. Tai (medaliai) dabar bus Australijos krepšinio standartas“, – žadėjo J. Inglesas, turėdamas omeny šviesią Australijos krepšinio ateitį.

Joe Ingles, Patty Mills

Bus papildyta.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)