Abi lietuvės savo atrankos važiavimuose atsiliko nuo konkurenčių ir finišavo paskutinės šeštos.

Antrą galimybę dviratininkės turėjo paguodos važiavimuose, tačiau nepasinaudojo ir ja.

M. Marozaitė tarp penkių varžovių vėl liko paskutinė, S. Krupeckaitė kovojo atkakliau, bet paskutiniame rate smuktelėjo į trečią vietą, praleidusi Honkongo atstovę Wai Sze Lee ir australę Kaarle McCulloch.

To nepakako, mat į ketvirtfinalius iš kiekvieno paguodos važiavimo pateko po dvi greičiausias dviratininkes.

Primename, kad pirmadienį S. Krupeckaitei ir M. Marozaitei kur kas sėkmingesnė buvo pirmadienį vykusi komandų sprinto rungtis.

Nors pagrasinti favoritėms lietuvės neturėjo galimybių, kovodamos su panašaus pajėgumo konkurentėmis jos jautėsi kur kas tvirčiau ir užėmė penktą vietą tarp aštuonių komandų.

Sportininkės neslėpė, jog individualiose rungtyse didesnių ambicijų neturi ir pasirodymus Tokijuje planavo taip, kad geriausią rezultatą pademonstruotų komandų sprinte.

38-erių S. Krupeckaitei Tokijo olimpinės žaidynės yra jau penktosios ilgoje karjeroje, tuo metu 13 metų jaunesnė M. Marozaitė debiutavo olimpiniame treke.

Abi lietuvės penktadienį dar pasirodys asmeniniame sprinte.

Miglė Marozaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)