Paskutiniems strategas už pastangas dėkojo Pierre Oriolai, Dario Brizuelai ir Xabi Lopez-Arostegui, kuriems neatsirado vietos galutinėje sudėtyje.

Kita vertus, į rinktinę įtrauktas petį rungtynėse su prancūzais susižeidęs Juancho Hernangomezas.

Tuo metu manyta, jog Minesotos „Timberwolves“ puolėjui vasara su rinktine baigta, tačiau po išsamesnių tyrimų paaiškėjo, jog trauma nėra tokia rimta.

Rinktinėje vietos atsirado ir 41-erių Pau Gasoliui, kuriam tai bus 5-osios olimpinės žaidynės. 2004 m. Atėnų žaidynėse debiutavęs aukštaūgis Pekine ir Londone iškovojo sidabrą, Rio de Žaneire džiaugėsi bronzos medaliu.

„Nepaisant pralaimėjimo, baigėme labai pozityvų pasiruošimo etapą. O dabar – į olimpines žaidynes!“, – po paskutinių rungtynių prieš JAV „Instagram“ socialiniame tinkle rašė Pau Gasolis.

Visas Ispanijos rinktinės dvyliktukas:

Pau Gasol, Rudy Fernandez, Sergio Rodríguez, Ricky Rubio, Víctor Claver, Marc Gasol, Willy Hernangomez, Usman Garuba, Alberto Abalde, Alex Abrines, Sergio Llull, Juancho Hernangomez.


Tokijo olimpiniame krepšinio turnyre JAV A grupėje žais su Iranu, Prancūzija ir Čekija, o ispanai C grupėje susigrums su Argentina, Japonija ir Slovėnija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)