Tragiškame incidente žuvo iš pergalingo teniso turnyro keliavę keturiolikmečiai Drew Hassenbeinas ir Ethanas Falkowitzas.

„Tikriausiai tai vienas katastrofiškiausių vaizdų, kokius esu matęs per ilgą laiką, nuolaužų laukas, tarsi sprogęs automobilis“, – teigė Nassau apygardos policijos departamento pareigūnas Stephenas Fitzpatrickas, kurį cituoja Fox5ny.com.

Pikapo vairuotojui, 34 metų Amandeepui Singhui pateikti kaltinimai, įskaitant nužudymą sunkinančiomis aplinkybėmis, netyčinę žmogžudystę, pasišalinimą iš įvykio vietos ir vairavimą apsvaigus nuo alkoholio.

Prokurorai teigia, kad jo alkoholio koncentracija kraujyje daugiau nei 2 kartus viršijo leistiną normą. Jis paauglystėje jau buvo teistas už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ir užpuolimą.

„Jis teigė važiavęs iš gimtadienio vakarėlio“, – pridūrė S. Fitzpatrickas.

„Vairuotojas manė, kad yra Naujajame Džersyje. Jis suko iš vienos eismo juostos į kitą, o kitas automobilis neturėjo kur trauktis“.

Abu žuvę jaunuoliai atstovavo savo vidurinės mokyklos teniso komandai. Jie buvo automobilyje kartu su dar dviem komandos žaidėjais, kurie avarijos metu buvo sunkiai sužeisti, tačiau tikimasi, kad išgyvens.

Pasak policijos, visi vaikinai buvo prisisegę saugos diržus ir ką tik užkandę vietos Jericho mieste bei važiavo namo.

Avariją sukėlusiam vyrui gresia iki 25 metų laisvės atėmimo bausmė.

Drew Hassenbeinas – buvusi pirmoji JAV raketė vaikų iki 12 metų amžiaus kategorijoje, pastaruosius dvejus metus dominavo 14-mečių teniso turnyruose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)