Anot LTS atstovų, tai yra vienintelis būdas užkirsti kelią šių šalių tenisininkams į Lietuvoje vykstančius tarptautinius turnyrus.

„Žaidėjų registraciją į Tarptautinės teniso federacijos (ITF), Teniso profesionalų asociacijos (ATP), Moterų teniso asociacijos (WTA) turnyrus vykdo šios organizacijos.

Nacionalinės teniso federacijos ar šiuos turnyrus rengiantys teniso klubai turnyro dalyvių sąrašams neturi jokios įtakos.

Todėl mes ir prašome valstybės institucijų padaryti viską, kad Rusijos ir Baltarusijos tenisininkams būtų apribotos galimybės kirsti mūsų šalies sieną. Mes gi, savo ruožtu, ir toliau dėsime visas pastangas, kad tarptautinės teniso organizacijos pakeistų savo poziciją ir pašalintų valstybių agresorių sportininkus iš visų turnyrų“, – sako LTS prezidentas Ramūnas Grušas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją