35-erių metų 5-oji pasaulio raketė ketvirtfinalyje nepaliko jokių šansų Rusijos atstovui Andrejui Rubliovui. 25-erių metų 6-ąją pasaulio raketę N. Džokovičius sutriuškino per dvi valandas – 6:1, 6:2, 6:4.

Pusfinalyje devyniskart šio turnyro čempionas ir vienas iš pagrindinių favoritų žais su amerikiečiu Tommy Paulu. 35-ąją vietą pasaulio vyrų reitinge užimantis 25-erių JAV tenisininkas ketvirtfinalyje 7:6 (8-6), 6:3, 5:7, 6:4 palaužė savo tėvynainį – 20-metį Beną Sheltoną (89-oji pasaulio raketė). Ši buvo kur kas atkaklesnė už ketvirtfinalį, kur žaidė N. Džokovičius – truko daugiau nei 3 val.

Kito vyrų vienetų varžybų pusfinalio dalyviai paaiškėjo jau anksčiau – dėl kelialapio į finalą 24-erių graikas Stefanos Tsitsipas (4) kausis su Rusijos žaidėju Karenu Chačanovu (20).

Paskutiniuose moterų varžybų ketvirtfinaliuose patyrusi čekė Karolina Pliškova (WTA-31) 3:6, 5:7 nusileido geriausią karjeroje pasirodymą tęsiančiai lenkei Magdai Linette (WTA-45), tuo metu aukščiausią reitingą iš likusių pretendenčių turinti baltarusė Arina Sabalenka (WTA-5) 6:3, 6:2 eliminavo kroatę Donną Vekič (WTA-64).

Būtent A. Sabalenka ir M. Linette tarpusavyje varžysis dėl vietos finale. Kitame pusfinalyje susitiks dar viena baltarusė Viktorija Azarenka (WTA-24) ir Kazachstano atstovė Jelena Rybakina (WTA-25).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją