Pastarasis antrame sete privertė pasinervinti 35-erių favoritą, kurį vėliau išerzino ir vienas iš žiūrovų. Priėjęs prie bokštelio teisėjo N. Džokovičius reikalavo iškviesti apsaugą ir išprašyti jį įžeidinėjusį žmogų iš tribūnos.

„Vaikinas yra girtas ir nuo pat pradžių provokuoja mane – jis čia neatėjo žiūrėti teniso“, – skundėsi Nole.


Titulo medžioklėje įsibėgėjantis Australijos pirmenybių rekordininkas neslepia nerimo dėl savo sveikatos. N. Džokovičius antrame sete prašė medicinės pertraukėlės: tenisininkas jaučia kairės šlaunies skausmus.

„Atvirai pasakius, nėra gerai. Praėjusiame mače buvo geriau nei šįvakar. Tai viskas, ką aš galiu pasakyti, tai priklauso nuo Dievo ir mano fizinės savijautos“, – po dvikovos kalbėjo serbas.

Trečiame rate jis varžysis su patyrusiu 31-erių bulgaru Grigoru Dimitrovu (ATP-28), kuris įtikinamai 6:3, 6:2, 6:0 įveikė 27-erių serbą Laslo Djere (ATP-68).

G. Dimitrovas yra tik kartą nugalėjęs N. Džokovičių per 10 tarpusavio mačų.

„Labai gerai jį pažįstu, esame draugai, Balkanų broliai. Lai laimi geriausias žaidėjas“, – apie būsimą varžovą kalbėjo N. Džokovičius.


Ketvirtadienį moterų vienetų varžybos baigėsi ir antrajai Estijos tenisininkei Anett Kontaveit (WTA-19), nusileidusiai lenkei Magdai Linette 6:3, 3:6, 4:6.

Didžiausiu antro rato netikėtumu tapo antrosios planetos raketės iš Tuniso Ons Jabeur pralaimėjimas čekei Marketai Vondroušovai (WTA-86) 1:6, 7:5, 1:6.

Turnyrą tęs vengrę Anną Bondar (WTA-81) rezultatu 7:6 (7:5), 5:7, 6:0 palaužusi Latvijos žaidėja Jelena Ostapenko (WTA-17). Trečiame rate ji susigrums su ukrainiete Kateryna Baindl (WTA-95).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją