Didžiojo kirčio turnyrų rekordininkas ir šiuo metu antrą vietą ATP reitinge užimantis R. Nadalis antradienį 3:6, 4:6 nusileido kanadiečiui Felixui Auger-Aliassime.

Dar sekmadienį ispanas turnyro starte dviejų setų dvikovoje nusileido amerikiečiui Taylorui Fritzui.

„Netikiu, kad pamiršiu, kaip žaidžiamas tenisas ar kaip išlikti psichologiškai stipriam“, – prieš antrą dvikovą kalbėjo R. Nadalis, kuriam tai buvo vos trečioji dvikova po to, kai jis susižeidė „US Open“ turnyre rugsėjį.

Dabar jis privalo susigrąžinti „pozityvius jausmus ir pasitikėjimą savimi“, bei vėl pradėti demonstruoti elito vertą žaidimą. Ar tai pavyks įgyvendinti, R. Nadalis negalėjo pasakyti, tačiau už tai „yra pasiryžęs net numirti“.

Pirmiausiai, kad atkurtų viltis žengti į ATP finalinio turnyro pusfinalį, jam reikia ketvirtadienį nugalėti norvegą Casperą Ruudą. Tiesa, nuo pastarojo antros dvikovos rezultato R. Nadalio likimas gali būti nulemtas ir anksčiau.

Jei R. Nadalis pusfinalio etapo nepasiektų, prarastų galimybę aplenkti pasaulio reitinge pirmoje vietoje esantį, tačiau traumą besigydantį ispaną Carlosą Alcarazą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją