Norvego „US Open“ finale sekmadienį vakare lauks ispanų talentas, 19-metis Carlosas Alcarazas (ATP-4), kuris pusfinalyje pranoko amerikietį Francesą Tiafoe (ATP-26).

Spaudos konferencijos pabaigoje K. Čachanovas sulaukė klausimo apie ES šalių taikomus turistinių vizų ribojimus Rusijos piliečiams.

„ATP turnyrai keliasi į Europą, gali būti, kad ES nuspręs griežtinti vizų išdavimą Rusijos piliečiams, ką jūs apie tai manote?“, – spaudos konferencijos pabaigoje vietos žurnalistas klausė K. Chačanovo.

„O ką aš galiu padaryti, jei manęs neįleis į Europą? Tiesą sakant, neskaitau naujienų, jau kurį laiką nesidomiu aktualijomis.

Galvoju tik apie turnyrus. Deja, man šis jau baigėsi.

Dabar grįšiu į savo namus, man reikia poilsio, noriu pamatyti šeimą ir savo sūnų. Nemačiau jo 6-ias savaites.

Tuomet su komanda žiūrėsime, kur galiu toliau žaisti. Turime keletą idėjų, bet viskas gali pasikeisti. Mes prisitaikysime, ką dar galiu pasakyti?“, – klausė vienas pajėgiausių Rusijos tenisininkų ir netrukus dėkojo už klausimus bei rengėsi palikti spaudos konferenciją.

„Grįšite į Rusiją?“, – nuskambėjo paskutinis klausimas tenisininkui.

„Mano šalis Rusija, esu kilęs iš Maskvos, tačiau dabar apsistojęs Dubajuje“, – po atsakymo K. Chačanovas kilo iš savo vietos ir paliko spaudos konferenciją.

Dvikovos apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją