Pralaimėjimas D. Medvedevui taip pat reiškia, kad jis praras ne tik pernai iškovotą čempiono titulą, bet ir pirmąją vietą ATP teniso reitinge.

Vimbldono teniso turnyro vicečempionas N. Kyrgiosas ketvirtfinalyje susigrums su kitu rusu Karenu Chačanovu. Pastarasis ketvirtfinalį pasiekė 4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3 įveikęs ispaną Pablo Carreno Busta.

„Dvikova buvo fantastiška. Akivaizdu, kad titulą ginantis Daniilas jautė didelį spaudimą, tačiau aš pastaruoju metu demonstruoju tikrai puikų žaidimą“, – pagyrų ir sau negailėjo N. Kyrgiosas, grįžtantis į reitingo stipriausių 20-ies pasaulio žaidėjų sąrašą.

Priminsime, kad skandalais garsėjantis australas Niujorke jau užsidirbo piniginę nuobaudą už nesportinė elgesį. Antrojo „US Open“ rato dvikovoje jis apsižodžiavo su sirgaliais, o vėliau skundėsi dėl marihuanos kvapo kortuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją