N. Kyrgiosas 7-6 (3), 6-4, 4-6, 6-4 palaužė prancūzą Benjaminą Bonzi antrajame raunde, tačiau kaip visuomet jo pasirodymą lydėjo skandalai.

Šįkart Vimbldono turnyro vicečempionas nesibodėjo parėkauti ant kažko tribūnose, apeliuodamas į tai, kad asmuo turėtų labiau jį palaikyti arba išeiti iš arenos.

Tenisininkas taip pat skundėsi dėl marihuanos kvapo korte žaidžiant antrą setą. Teisėjas teigė, kad kvapas galėjo atsirasti iš arenoje esančios virtuvės, tačiau australo tai neįtikino. „Aš nesiskųsčiau dėl maisto kvapo“, – teigė N. Kyrgiosas, vėliau atskleidęs, kad yra jautrus kvapams dėl astmos.

Piniginės baudos australui – ne naujiena. Vien šiais metais „Miami Open“ turnyre jis dėl savo elgesio turėjo pakloti 35 tūkst. dolerių baudą, dar 4 tūkst. dolerių bauda jam buvo skirta Vimbldono turnyre.

Sunkią pergalę antrajame rate iškovojo Rafaelis Nadalis. Ispanas ketvirtadienį 2-6, 6-4, 6-2, 6-1 nugalėjo italą Fabio Fognini.

Dvikovos pabaigoje nutiko kuriozinis įvykis, kai R. Nadalis rakete pataikė sau į nosį. Kraujuojančiam ispanui prireikė medikų pagalbos.


„Aptemo akyse ir skaudėjo, – prisipažino 36-erių metų Didžiojo kirčio turnyrų rekordininkas. – Iš pradžių galvojau, kad susilaužiau nosį, buvau šokiruotas. Tačiau vėliau pasijaučiau geriau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją