28-erių C. Garcia (WTA-17) tapo pirmąja tenisininke, kuri ATP-1000 serijos turnyrą laimėjo kovas pradėjusi nuo atrankos. Ji finale 6-2, 6-4 pranoko dukart Vimbldono čempionę Petrą Kvitovą.

Turnyrą nuo kvalifikacijos pradėjusi tenisininkė pakeliui titulo link įveikė tris varžoves iš Top-10 sąrašo (Maria Sakkari, Aryną Sabalenką ir Jessicą Pegula).

Vos 152-ą vietą pasaulio reitinge užėmęs B. Čoričius – žemiausią reitingą turintis tenisininkas, laimėjęs tokio rango turnyrą.

Jis 7-6 (7-0), 6-2 pranoko ketvirtą planetos raketę, graiką Stefanos Tsitsipą.

2018 metais kroatas ATP reitinge buvo pakilęs iki 12-os pozicijos, tačiau traumų kankintas tenisininkas metus apskritai negalėjo žaisti ir tik kovą grįžo į ATP turnyrus.

Pakeliui iki finalo B. Čoričius pusfinalyje šeštadienį pranoko Cameroną Norrie, dar prieš tai iš turnyro eliminavo Rafaelį Nadalį ir kanadietį Felixą Auger-Aliassime'ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją