Į neviltį ispaną varanti priežastis – trauma pilvo srityje.

„Aš turiu pilvo raumens įplyšimą. Nėra prasmės toliau kovoti. Tokios būklės dviejų dvikovų negaliu laimėti“, – sakė R. Nadalis.


Ketvirtfinalyje jis grumėsi su Tayloru Fritzu ir antrame sete jam jau prireikė gydytojo pagalbos. Nepaisydamas skausmo jis sugebėjo penkių setų trileryje iškovoti pergalę.


Anot ispanų leidinio „Marca“, Didžiojo kirčio turnyrų rekordininko pilvo srityje esantis įplyšimas yra 7 milimetrų ilgio. Ketvirtadienį R. Nadalis dal treniravosi apie 40 min.

Dėl R. Nadalio pasitraukimo į finalą be kovos žengė Nickas Kyrgiosas. Ten jis lauks dvikovos tarp Novako Džokovičiaus ir Camerono Norrie nugalėtojo.

Priminsime, kad šiais metais R. Nadalis jau laimėjo „Australian Open“ ir „French Open“ turnyrus bei svajojo iškovoti likusius du Didžiojo kirčio trofėjus Vimbldone ir „US Open“ turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)