R. Nadalis ir toliau ryžtingai žingsniuoja savo svajonės link – laimėti visus keturis Didžiojo kirčio turnyrus per metus. Jo trofėjų sąskaitoje šiais metais – jau laimėti „Australian Open“ ir „French Open“ turnyrai.

Pirmadienį jis iškovojo 18-ą pergalę iš eilės Didžiojo kirčio turnyruose.

Vis dar chroninių pėdos skausmų kamuojamas R. Nadalis dar „French Open“ turnyre abejojo, ar dėl to galės atitinkamai žaisti Vimbldone, tačiau čia jis ir toliau demonstruoja stulbinančią sportinę formą.

Trečiadienį jis dėl bilieto į pusfinalį susigrums su amerikiečiu Tayloru Fritzu. Pastarasis aštuntfinalyje nepralaimėjo nė vieno seto ir 6:3, 6:1, 6:4 triumfavo prieš australą Jasoną Kublerį.

Kitose ketvirtfinalio porose žais serbas Novakas Džokovičius ir italas Jannikas Sinneris, belgas Davidas Goffinas ir britas Cameronas Norrie, čilietis Cristianas Garinas ir Nickas Kyrgios iš Australijos.

Moterų vienetų varžybose įspūdingai žaidžia antrojo savo Vimbldono titulo siekianti rumunė Simona Halep. 30-metė aštuntfinalyje 6:1, 6:2 sutriuškino ispanę Paulą Badosą.

Vimbldono ketvirtfinalį rumunė pasiekė penktą kartą karjeroje. Prieš trejus metus ji tapo šio turnyro nugalėtoja.

S. Halep ketvirtfinalyje trečiadienį sukryžiuos raketes su JAV atstove Amanda Anisimova, kuri 6:2, 6:3 užbaigė prancūzės Harmony Tan žygį Didžiojo Britanijoje. Pastaroji anksčiau eliminavo teniso legendą Sereną Williams.

Kitose ketvirtfinalio porose žais Tatjana Maria ir Jule Niemeier, Ons Jabeur ir Marie Bouzkova bei Ajla Tomljanovič ir Jelena Rybakina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją