„Labai gaila, atvirai, jis nuostabiai žaidė šiame turnyre. Žinau, kaip jis kovoja, kad laimėtų Didžiojo kirčio turnyrą. Viliuosi, kad jis laimės ateityje dar ne vieną, – kalbėjo po netikėtai pasibaigusios dvikovos R. Nadalis. – Žinoma, man būti dar kartą „Roland Garros“ turnyro finale yra didžiulis svajonės išsipildymas. Žinoma, nenorėjau į finalą grįžti tokiu būdu. Mačiau jo ašaras rūbinėje, tikrai sunku dėl jo.“


Traumą patyrusį tenisininką organizatoriai išvežė vežimėlyje, tačiau netrukus jis grįžo į kortus su ramentais, padėkojo teisėjui, žiūrovams ir savo varžovui.

Iki netikėtos trilerio atomazgos R. Nadalis po atkaklios kovos laimėjo pirmąjį setą 7-6 (10-8), o antrajame buvo lygu 6-6.

R. Nadalio varžovas finale bus norvegas Casperas Ruudas, kuris beveik per 3 valandas 3-1 (3-6, 6-4, 6-2, 6-2) nugalėjo Mariną Čiličių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją