Argentinietį 35-erių N. Džokovičius nugalėjo septintą kartą per septynias tarpusavio dvikovas.

Ketvirtfinalyje serbas stos į akistatą su Didžiojo kirčio turnyrų rekordininku Rafaeliu Nadaliu.

Ispanas aštuntfinalyje turėjo gerokai paprakaituoti. Jis tik po 4 val. 21 min. 3:6, 6:3, 6:2, 3:6, 6:3 susidorojo su kanadiečio Felixo Auger-Aliassime iššūkiu.

Praėjusiais metais N. Džokovičius pakeliui į finalą įveikė R. Nadalį pusfinalio etape.

N. Džokovičius Paryžiuje siekia savo 21-o Didžiojo kirčio trofėjaus.

„French Open“ ketvirtfinalyje taip pat susigrums naujoji teniso žaigždė Carlosas Alcarazas (Ispanija) ir Vokietijos atstovas Alexanderis Zverevas.

19-metis C. Alcarazas aštuntfinalyje 6-1, 6-4, 6-4 įveikė Kareną Khachanovą, o A. Zverevas 7-6 (13-11), 7-5, 6-3 nugalėjo Bernabe Zapata Mirallesą.

Moterų vienetų varžybų ketvirtfinalyje paaiškėjo dvi poros.

19-metė kanadietė Leylah Fernandez 6-3, 4-6, 6-3 įveikė Amandą Anisimovą ir ketvirtfinalyje žais su itale Martina Trevizan. Pastaroji 7-6 (12-10), 7-5 įveikė baltarusę A. Sosnovich.

Įspūdingai žaidžianti 18-metėCoco Gauff 6-4, 6-0 įveikė belgę Elise Mertens ir ketvirtfinalyje susigrums su amerikiete Sloane Stephens. Buvusi „US Open“ čempionė 6-2, 6-0 laimėjo prieš Šveicarijos atstovę Jil Teichmann.

Kitos dvi ketvirtfinalių poros paaiškės po likusių aštuntfinalio dvikovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)