Pakeliui į finalą tiek grunto karalių Rafaelį Nadalį, tiek pirmą pasaulio raketę serbą Novaką Džokovičių pranokęs Carlitos titulinėje kovoje iškaršė kailį ir Alexanderiui Zverevui (ATP 3) – 6:3, 6:1.

Finalas truko tik kiek daugiau nei 1 valandą, kai, pavyzdžiui, pusfinalis su N. Džokovičiumi – beveik 3 val. 40 min.

Viso turnyro metu tiesiog įspūdingą tenisą demonstravęs ispanas galingai ir finišavo – jis laimėjo paskutinius šešis finalo geimus paeiliui.


Lygių sau Madride taip ir nesutikęs C. Alcarazas, pasiekęs jau septintą iš eilės pergalę prieš pirmojo dešimtuko žaidėjus, uždirbo 1000 ATP reitingo taškų ir 1,042 milijono JAV dolerių.

Šiuo metu 6-ą vietą ATP reitinge užimantis tenisininkas iš Mursijos laimėjo antrą ATP „Masters“ serijos, kuri nusileidžia tik „Grand Slam“ turnyrams, titulą iš eilės – balandžio pradžioje jis kėlė nugalėtojo taurę į viršų Majamyje.

Primename, kad jau gegužės 22 dieną Paryžiuje startuos prestižinės „Roland Garros“ varžybos, o prieš tai visas teniso elitas rinksis į dar vieną „Meistrų“ pasišpagavimą Romoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją