C. Alcarazas atrodė gerokai pranašesnis pirmame sete, kurį laimėjo 6:2. Tačiau antrojo pradžioje jaunuolis iš pradžių kryptelėjo čiurną, o vėliau dar ir susižeidė rankos pirštą. Priešintis favoritui jam jau buvo per sunku – R. Nadalis setą laimėjo 6:1.

Išnaudojęs visas įmanomas pertraukėles, C. Alcarazas grįžo į kovą lemiamame sete. Vėl apsukas padidinęs supertalentas dar kartą perėmė iniciatyvą ir triumfavo 6:3.

Rekordinius penkis sykius Madride triumfavusį grunto kortų karalių jam pavyko įveikti trečiuoju bandymu.

Pusfinalyje šeštadienį C. Alcarazas susitiks su geriausiu planetos tenisininku Novaku Džokovičiumi. 34-erių serbas 6:3, 6:4 susitvarkė su lenku Hubertu Hurkaczu (ATP-14).

Kituose ketvirtfinaliuose raketes surems rusas Andrejus Rubliovas (ATP-8) ir graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-5), titulą ginantis Vokietijos atstovas Alexanderis Zverevas (ATP-3) ir kanadietis Felixas Augeris-Aliassime’as (ATP-10).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją