Trečiadienį jau po vienetų susitikimų užsitikrinusios pergalę prieš Liuksemburgo rinktinę, lietuvės nenukris žemiau antrosios vietos turnyro B grupėje. Tai reiškia, jog penktadienį Lietuvos rinktinė kausis dėl patekimo į pirmąją Billie Jean King taurės grupę.

Pirmąją pergalę dvikoje prieš Liuksemburgą iškovojo rinktinės debiutantė Andrė Lukošiūtė. Permainingame susitikime ji 6:0 4:6 6:1 įveikė Marie Weckerle. Tuo tarpu rinktinių lyderių Justinos Mikulskytės ir Mandy Minellos mačas tetruko 4 minutes. Lietuvei laimėjus pirmąjį geimą Liuksemburgo tenisininkė pasitraukė iš kovos.

Dvejetų susitikimas tarp Klaudijos Bubelytės ir Patricijos Paukštytės bei Ernos Brdarevič ir Claudines Schaul įtakos galutinei rinktinių susitikimo baigčiai nebeturės.

Po ketvirtadienį įvyksiančio Lietuvos ir Izraelio tenisininkių susitikimo paaiškės, kuri iš komandų B grupėje užims pirmąją vietą, o kuri liks antra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją