„Labai skaudi nesėkmė. Pikčiausia tai, kad susitikimą pralaimėjau pats. Varžovas tiesiog sulaukė tų momentų, kuomet suklydau ir pasiėmė pergalę. Kalbu, pavyzdžiui, apie dvigubas klaidas paduodant.

Pirmo seto pabaigoje padariau dvi iš eilės, tas pats nutiko ir trečiame sete. Juolab, pirmąjį setą praktiškai turėjau kišenėje. Pirmavau 3:1 ir turėjau dvi ar tris galimybes dar kartą laimėti varžovo geimą”, – po susitikimo kalbėjo L. Grigelis.

Ne mažiau dramatiškai klostėsi ir antrasis dienos susitikimas tarp R. Berankio ir Muhammado Shoaibo. Pirmąjį setą laimėjęs lietuvis nesėkmingai sužaidę antrąjį, tad mačo likimas trečiąjame sete. Jo pradžioje pakistanietis pabėgo į priekį 4:1. Visgi Lietuvos rinktinės lyderiui pavyko laimėti 5 geimus iš eilės. Galutinis susitikimo rezultatas – 6:4 6:7(2) 6:4.

Šeštadienį 11 val. (8 val. Lietuvos laiku) bus žaidžiamas dvejetų susitikimas, po kurio įvyks 2 vienetų mačai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją