20 kartų Didžiojo kirčio turnyrų čempionas N. Džokovičius pirmadienį neteko pasaulio pirmosios raketės vardo užleisdamas šį titulą rusui Daniilui Medvedevui.

Serbas su treneriu iš Slovakijos M. Vajda padėjo dirbti dar būdamas 16-metis nuo 2006 metų. Abu buvo išsiskyrę vieneriems metams 2017-aisiais.

„Marianas buvo šalia per pačius svarbiausius ir įsimintiniausius mano karjeros metus. Kartu mes pasiekėme neįtikėtinų aukštumų ir esu jam nepaprastai dėkingas už draugystę ir atsidavimą per pastaruosius 15 metų“, – sakė N. Džokovičius.

Serbas su M. Vajda sutarė skirtis 2021 metų sezono pabaigoje. Pernai N. Džokovičius laimėjo tris iš keturių Didžiojo kirčio turnyrus.

Po deportacijos iš Australijos, netekęs galimybės ginti „Australian Open“ čempiono vardo, N. Džokovičius į kortus grįžo Dubajaus turnyre praėjusią savaitę, kur ketvirtfinalyje nusileido Jiri Vesely.

M. Vajda teigė, kad visuomet su pasididžiavimu prisimins nueitą kelią ir pridūrė, kad laukia naujų iššūkių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją