Anot rinktinės kapitono, varžovų pasirinkta žolės danga gali tapti svarbiausiu lietuvių varžovu.

„Pakistano komanda turi vieną labai gerą dvejetų žaidėją. Labiausiai mane neramina danga, o ne varžovai. Mūsų komandos žaidėjais aš pasitikiu. E. Butvilas yra universalus žaidėjas, jam ši danga didelių rūpesčių kelti neturėtų. Nebent – jaudulys. Tačiau komandoje yra ir labai patyręs L. Grigelis.

Tad žiūrėsim kas konkrečią dieną atrodys geriau. R. Berankis antrus metus žaidžia brandžiausią savo tenisą. Aišku, po turnyro Dubajuje jis gali būti kiek pavargęs. Tačiau laiko dar yra, tikiu, jis tikrai atsistatys. Juolab, kad žolės danga jam patinka“, – dėstė R. Mugevičius.


Antrą kartą karjeroje į rinktinę pakviestas E. Butvilas teigė su nekantrumu laukiantis kelionės į Pakistaną.

„Labai laukiu šio susitikimo. Tai – mano antras kartas rinktinėje. Graikijoje patyriau visą Daviso taurės atmosferą, o dabar tikiuosi debiutuoti ir korte. Atiduosiu visą save. Žolės danga mano žaidimui tinka. Ji labai greita, man tai patinka, nes aš žaidžiu agresyvų žaidimą“.

Islamabado Sporto komplekso kortus Lietuvos tenisininkai turės galimybę išbandyti jau pirmadienį.

Žaidžiantis Pakistano rinktinės kapitonas Aisamas Qureshi į komandą pakvietė Muzammilą Murtazą, Aqeelą Khaną, Muhammadą Shoaibą ir Muhammadą Abidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją