Dvikova truko 1 val. 15 min.

Tai buvo pirmoji N. Džokovičiaus kova po Australijos sagos: prieš pat „Australian Open“ turnyro startą titulą turėjęs ginti serbas buvo deportuotas iš šalies dėl to, jog nebuvo pasiskiepijęs nuo koronaviruso.

N. Džokovičius prieš pirmą dvikovą Dubajuje ypač šiltai buvo sutiktas teniso sirgalių: tribūnose netrūko Serbijos vėliavų ir palaikymo šūksnių.

„Negalėčiau tikėtis geresnio sutikimo ir geresnės vietos sezono pradžiai. Puiki patirtis, ačiū jums už tai, kaip jūs mane priėmėte“, – sirgaliams po dvikovos dėkojo N. Džokovičius.

Antrame etape serbo laukia ruso Kareno Kachanovo (ATP-26) ir australo Alexo De Minauro poros nugalėtojas (ATP-32). Jų dvikova numatyta antradienį.

Antradienį turnyre kovos ir pajėgiausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis, kuris pirmame etape bandys įveikti 31-erių vokietį Jan-Lennardą Struffą (ATP-56).

Novakas Džokovičius

Novakas Džokovičius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją