24 metų tenisininkas trečiame rate po 2 val. 36 min. trukusios kovos 5:7, 6:7 (3:7), 6:3, 3:6 nusileido kroatui Marinui Čiličiui (ATP-27).


Praėjusiais metais A. Rubliovas „Australian Open“ turnyre pasiekė ketvirtfinalį, taip pat jis du kartus žaidė „US Open“ ir kartą – Atvirojo Prancūzijos teniso čempionato ketvirtfinaliuose. Tuo metu 33 metų M. Čiličius 2018 metais grūmėsi „Australian Open“ finale, o į aštuntfinalį pateko jau devintą kartą.

Šį kartą aštuntfinalyje M. Čiličius susitiks su kanadiečiu Felixu Auger-Aliassime (ATP-9). 21 metų tenisininkas 6:4, 6:1, 6:1 susidorojo su Danu Evansu (ATP-24) ir antrus metus iš eilės prasiveržė į „Australian Open“ ketvirtą ratą.

„Australian Open“ vyrų vienetų varžybų turnyro aštuntfinalyje taip pat kovos ir antroji pasaulio raketė rusas Daniilas Medvedevas (ATP-2). Turnyro favoritu laikomas 25-erių tenisininkas po beveik 2 valandų 6:4, 6:4, 6:2 užtikrintai įveikė olandą Boticą Van De Zandschulpą (ATP-57) ir aštuntfinalyje susitiks su amerikiečiu Maxime`u Cressy (ATP-70).

D. Medvedevas „Australian Open“ finale žaidė praėjusiais metais, bet tada turėjo pripažinti serbo Novako Džokovičiaus pranašumą. Pernai jis taip pat tapo „US Open“ turnyro nugalėtoju.

Tuo metu graikas Stefanos Tsitsipas (ATP-4) po 2 val. 42 min. trukusios kovos 6:3, 7:5, 6:7(2:7), 6:4 palaužė prancūzą Benoitą Paire (ATP-56). Aštuntfinalyje S. Tsitsipo aštuntfinalyje laukia akistata su Tayloru Harry Fritzu (ATP-22) iš JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)