Kova truko 1 val. 49 min.

A. Rubliovas atliko 13 neatremiamų smūgių, R. Berankis – du, lietuvis padarė 5-ias dvigubas ir 44-ias neišprovokuotas klaidas, rusas – tris dvigubas ir 27-ias neišprovokuotas klaidas, R. Berankis surengė 18 rezultatyvių atakų, rusas beveik dvigubai daugiau – 35-ias.

Ričardas Berankis

Trečiame rate A. Rubliovas susitiks su 27-erių kroatu Marinu Čiličiumi (ATP-27).

Devintą kartą „Australian Open“ dalyvaujantis R. Berankis toliausiai šiame turnyre yra nužygiavęs iki trečiojo rato (2011 ir 2013 metais).

Antrą „Australian Open“ ratą pasiekęs lietuvis užsitikrino 45-is ATP reitingo taškus ir 110 tūkstančių JAV dolerių.


24-erių A. Rubliovas Australijoje varžosi šeštąjį kartą. Kartą rusas iškrito pirmajame raunde, kartą – antrajame, kartą – trečiajame, kartą – ketvirtajame, o praėjusiais metais suklupo ketvirtfinalyje.

Tai buvo trečioji lietuvio ir ruso dvikova. Pirmąkart jie susitiko 2014-aisiais, kai A. Rubliovui buvo vos 16 metų, užtikrintai triumfavo rusas 6:3, 7:5. Antrąjį kartą tenisininkų keliai susidūrė 2019-aisiais ir tuomet R. Berankiui pavyko mesti iššūkį A. Rubliovui, tačiau pergalę vis tiek šventė pastarasis 6:4, 6:7, 6:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)