20 kartų „Didžiojo kirčio“ turnyrą laimėjusiam serbui sekmadienį nepavyko įtikinti teismo panaikinti vyriausybės sprendimą atšaukti jo vizą.

Tai reiškia, kad nuo COVID-19 nepasiskiepijęs N. Džokovičius negalės dalyvauti Australijos atvirajame čempionate ir iškovoti dar vieno titulo.

Jis jau išvyko iš Australijos ir dabar nebegalės sugrįžti į šią šalį trejus metus, kadangi taip numato Australijos migracijos taisyklės.

Tai laidoje „Today Show“ patvirtino Australijos vidaus reikalų ministrė Karen Andrews. Nepaisant to, teniso superžvaigždė galės mėginti teikti prašymus ir jam gali būti leista sugrįžti į šalį kiek anksčiau.

Tačiau kol kas manoma, kad 34-erių vyras turės praleisti bent tris atviruosius čempionatus.

Ilga N. Džokovičiaus kova dėl Australijos vizos prasidėjo sausio 6 dieną. Jis atskridęs į Melburno oro uostą pateikė pareigūnams medicininę pažymą dėl gruodžio 16 dieną gauto teigiamo COVID-19 PGR testo rezultato, tačiau pareigūnai jo pateiktą dokumentą atmetė ir nurodė, kad to įvažiavimui į šalį nepakanka.

Australija šiuo metu reikalauja, kad visi atvykėliai iš užsienio būtų pasiskiepiję. N. Džokovičius pasiskiepijęs nebuvo ir, pasak žiniasklaidos, netgi buvo skiepų priešininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)