31-erių vilnietis antradienį antrame kvalifikacijos rate 5:7, 6:2, 6:1 palaužė 25-erių turką Altugą Čelikbileką (ATP-160).

Lietuvis sėkmingai gesino varžovo galimybes laimėti geimą paduodant R. Berankiui – Turkijos tenisininkas išnaudojo tik 2 tokias progas iš 11, abi – pirmajame sete.

Vėliau R. Berankis jau dominavo aikštėje. Pirmajame pagrindinių ATP-250 serijos vienetų varžybų rate jis pirmą kartą karjeroje išmėgins jėgas su 28-erių amerikiečiu Marcosu Gironu (ATP-66).

Poros nugalėtojo aštuntfinalyje lauks turnyro favoritas, gyva Ispanijos teniso legenda Rafaelis Nadalis (ATP-6).

Primename, kad pirmame kvalifikacijos rate R. Berankis 6:4, 6:2 susitvarkė su 22-ejų argentiniečiu Tomu Martinu Etcheverry (ATP-130).

R. Berankis Melburne taip pat įtrauktas ir į dvejetų turnyrą poroje su ukrainiečiu Denysu Molchanovu. Pirmame rate jie susitiks su argentiniečio Facundo Bagniso ir ispano Bernabe Zapata Miralleso pora.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)