Jo teigimu, jokių alternatyvų nebeliko po to, kai Viktorijos valstijos, kurioje vyksta „Australian Open“ varžybos, premjeras Danielis Andrewsas paskelbė, kad visi atvykstantys į šią valstiją žmonės privalo būti pilnai pasiskiepiję nuo koronaviruso.

„Mes iš karto apie tai informavome potencialius turnyro dalyvius. Kito pasirinkimo nėra, tik skiepai. Tik tokiu būdu galima apsaugoti save ir kitus. Manau, kad visi tai puikiai supranta. Nesvarbu, ar esi tenisininkas, ar rėmėjas, ar turnyro darbuotojas, jei nori dalyvauti „Australian Open“ – turi būti pasiskiepijęs. Tikiuosi, kad dėl to nekils didelių problemų“, – vylėsi C. Tiley.

Neoficialiais duomenimis, bent 80 iš 100 aukščiausias pozicijas ATP reitinge užimančių tenisininkų yra pasiskiepiję nuo COVID-19. Tiesa, daugiausiai klausimų kyla dėl pajėgiausio planetos tenisininko Novako Džokovičiaus. 34 metų serbas iki šiol laikėsi neatskleidė, ar yra pasiskiepijęs. 20 „Didžiojo kirčio“ turnyrų laimėjęs Novakas „Australian Open“ varžybose per savo karjerą triumfavo net 9 kartus.

„Mes labai norime dar kartą išvysti Novaką Melburno teniso kortuose, bet jis turės įrodyti, kad yra pasiskiepijęs nuo COVID-19. Jis ne kartą sakė, kad „Australian Open“ yra jo mėgstamiausias turnyras, tad tikiuosi, kad tai padės jam apsispręsti“, – C. Tiley.

Turnyro dalyvių sąrašas turėtų paaiškėti maždaug gruodžio viduryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės