Pirmame pagrindinių varžybų rate pranokęs kortų šeimininką Jevgenijų Donskojų 31-erių metų lietuvis nepasigailėjo ir antrojo savo oponento.

Ričardas aštuntfinalyje per 1 valandą 10 minučių 6:2, 6:1 sutriuškino dvejais metais jaunesnį Argentinos tenisininką Federico Corią (ATP 68), kuris planetos reitinge rikiuojasi net 40 laiptelių aukščiau.

Pirmo seto pradžioje R. Berankis atsiliko 1:2, tačiau tada laimėjo penkis geimus iš eilės. Pagal panašų scenarijų klostėsi ir antrasis setas: mūsiškis pralaimėjo pirmąjį geimą, bet tada įrodė savo pranašumą šešiuose iš eilės.

Prasibrovęs į Kremliaus taurės ketvirtfinalį Lietuvos atstovas užsitikrino mažiausiai 45-is ATP taškus ir 23,260 tūkst. JAV dolerių premiją.

Kitame etape, kovoje dėl vietos pusfinalyje, Berankiui gali tekti susikauti su pagrindiniu turnyro Rusijos sostinėje favoritu, šeštąja pasaulio rakete Andrejumi Rubliovu. Tiesa, šiam dar teks įveikti prancūzą Adrianą Mannarino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)