Vos prieš tris savaites į WTA reitingą sugrįžusi 24-erių lietuvė trečiajame kvalifikacijos rate 4:6, 6:2, 10:7 nugalėjo trečiąjį reitingą kvalifikacijoje turėjusią britę Freyą Christie bei iškovojo vieną WTA reitingo tašką. Britė per savo karjerą buvo pakilusi iki trečiojo šimtuko, o dvikovoje prieš A. Paražinskaitę situaciją valdė tik pirmajame sete.

Kelyje į pagrindinį turnyrą lietuvė pirmadienį antrajame rate 6:7, 6:3, 11:9 nugalėjo Ispanijos tenisininkę Lidia Moreno Arias, o pirmąjį praleido dėl dešimtojo reitingo kvalifikacijos reitingo.

Pagrindinį turnyrą A. Paražinskaitė pradės dvikova prieš septyniolikmetę ispanę Raquel Gonzalez Vilar.

Sėkmingai lietuvei susiklostė ir startas dvejetų turnyre. Pirmajame rate A. Paražinskaitės ir indės Vasanti Shinde duetas 7:6, 6:1 nugalėjo ispanės Noelia Bouzo Zanotti ir estės Valerios Gorlats porą.

Ketvirtfinalyje A. Paražinskaitė su V. Shinde darsyk susikaus su jau nugalėta F. Christie, kuri su japone Yuriko Lily Miyazaki į turnyrą atvyko kaip stipriausias duetas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją