Dvikova truko 2 val. 23 min.

R. Berankis pasirodymą „US Open“ tęs trečiadienį dvejetų turnyre. Jame lietuvis kartu su prancūzu Benoit Paire pirmame rate susitiks su australų Johno Patricko Smitho ir Luke'o Saville'o pora.

Argentinietis šiuo metu užima 14-ąją vieta ATP reitinge, o aukščiausioje pozicijoje buvo 2020-ųjų spalį, kai šoktelėjo netgi iki 8-osios reitingo vietos.

Statistika

Tarpusavyje R. Berankis ir D. Schwartzmanas iki šiol nebuvo susitikę.

Vien už dalyvavimą turnyre 31-erių R. Berankis užsidirbo 10 ATP reitingo taškų ir 75 tūkst. JAV dolerių. Nugalėtojui D. Schwartzmanui atiteko 45 reitingo taškai ir 115 tūkst. JAV dolerių.

Jis antrame etape žais su 28-erių čeko Jiri Vesely (ATP-89)ir 35-erių Pietų Afrikos Respublikos atstovo Kevino Andersono (ATP-75) poros laimėtoju.

R. Berankis 2007-aisiais triumfavo „US Open“ jaunimo varžybose.

Praėjusiais metais lietuvis pasiekė trečią „US Open“ ratą, tai geriausias karjeroje jo pasiekimas dalyvaujant šiame „Grand Slam“ turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)