Burtai lėmė, kad 31-erių lietuvis, planetos reitinge užimantis 96-ąją vietą, pirmajame etape žais su 29-erių Argentinos atstovu Diego Schwartzmanu.

Jis šiuo metu užima 14-ąją vieta ATP reitinge, o aukščiausioje pozicijoje buvo 2020-ųjų spalį, kai šoktelėjo netgi iki 8-osios reitingo vietos.

Tarpusavyje R. Berankis ir D. Schwartzmanas iki šiol nėra susitikę. Gana neįprasta, kad varžovas bus žemesnis už 175 cm ūgio lietuvį. Argentinos tenisininko ūgis – 170 cm.

Partija tarp skirtingų žemynų atstovų turėtų įvykti pirmadienį.

Vien už dalyvavimą turnyre R. Berankis užsidirbs 10 ATP reitingo taškų ir 75 tūkst. JAV dolerių. Partijos nugalėtojui atiteks 45 reitingo taškai ir 115 tūkst. JAV dolerių.

Dvikovą tarp lietuvio ir argentiniečio laimėjęs tenisininkas antrame etape žais su 28-erių čeko Jiri Vesely (ATP-89)ir 35-erių Pietų Afrikos Respublikos atstovo Kevino Andersono (ATP-75) poros laimėtoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)